AllMy.Bio

Wiki Article

allmy

United’ın yeni patronu Erik ten Hag, Hollanda ekibi FC Twente’bile baş başa çkırmızııştığı 33 evetşındaki Avusturyalı forvet bâtınin bir hamle yapmayı düşünüyordu.

Ancak United, Bologna’nın kalan aktarma ücreti talepleri ve aksi tepkilerin bir kombinasyonu hasebiyle çekildiği anlaşılıyor.

United’ın harekete karşı çıdem taraftarlardan şikayet aldığı bildirildi.

Ten Hag , Cumartesi çağü United’ın Premier Lig açılış maçında Brighton’a 2-1 yenildikten sonrasında yıprak West Ham United ve Stoke City’yi ileriye taşıma potansiyeline ait bahisşmaları reddetti.

Orta saha oyuncusu Christian Eriksen, Old Trafford’da oyuna cali dokuz rolüyle önceden, Marcus Rashford ve Jadon Sancho henüz geniş pozisyonlarda çkırmızııştı.

Forvet Anthony Martial, bir hamstring yaralanması haysiyetiyle ekarte edildi ve Cristiano Ronaldo, sezon öncesi sadece 45 zaman oynadıktan sonrasında olmak midein yeterince yaraşıklı görülmedi.

Arnautovic, 2013-2019 senelerı beyninde Premier Lig’bile 184 karşılaşmata 43 gol kaydetti.

BBC yorumcusu Chris Sutton, United’ın ilgisinin haberlerinin “bir halkla ilişkiler felaketi” bulunduğunu söyledi.

BBC Radio 5 Live’ın Pazartesi Gecesi Abdübü’nde “Bu delilik” dedi.

“Bunun bir parodi bulunduğunu düşündüm. Çok saçma. Taraftarların kaynakünde nitekim yanlış bir devinme.”

Everton, Lille’den Belçikalı meyan saha oyuncusu Amadou Onana’yı 33 milyon sterline transfer etti.

20 evetşındaki aktör, Premier Lig’bile sezonun açılış maçında Everton’ın Chelsea’ye 1-0 yenilmesini kovalamak karınin Cumartesi çağü Goodison Otopark’taydı.

West Ham da Onana ile ilgilendi ve aktör bağırsakin bir ücret ikrar etti .

EvertonTV’ye “Everton’a inzimam etmek harika bir duygu” dedi. “şanlı, oylumlu bir pakt olduğunu biliyorum, İngiltere’nin en büyüklerinden biri. Bu, uzun seneler parçası olgunlaşmak istediğim bir şey.”

Onana, James Tarkowski, Dwight McNeil ve kiralık çift Ruben Vinagre ve Conor Coady’den sonrasında Everton’ın edebiyat ilkokulinci imzası başüstüne.

Everton, Coady’yi sezonluk kiralık olarak ekibine kattı
Belçika’daki ilk maçına Haziran ayında Hollanda hakkındasında çıhun Onana, Everton menajeri Frank Lampard’ın taşınma kararında önemli bir figür olduğunu söylemiş oldu.

“Buradaki dünya beni bayağı istediklerini ve benim midein bir planları olduğunu gösterdi” dedi.

“Yönetici ve futbol yönetmenü Kevin Thelwell ile yapmış olduğum inançmeleri sahiden ölçüm ettim. Bana elbette oynamamı istediklerini söylediler ve bundan çok rahat aldım.

“Menajer en üst seviyede allmy.bio oynadı, birokkalı şey kazandı ve aynı zamanda bir orta saha oyuncusuydu. Ondan ilişki değerlendirmek çok şey rapor ediyor ve bana çok şey öğretebileceğini düşünüversiyon.

“İkisinin bile allmy.bio çok bir küme hırsı var ve bu benim tipim, kısaca eşleşiyor.”

Lampard, “Amadou, Everton’a sağlamak istediğimiz bir hileci.

Orta sahamızı kudretlendirmeye yardımcı olacak biriyi harika özelliği var ve hâlâ 20 yaşında ve daha da oflaz olmak ciğerin muazzam bir potansiyele ehil.

Barcelona, ​​Rayo Vallecano ile bu hafta sonu konstrüksiyonlacak La Liga açılışından önce yeni oyuncuları kaydetmeye devam edecek.

Amerikan barça, La Liga’nın önı mali düzenlemelerine uymak yürekin ele alınması müstelzim ağır mali sorunlarla boğuşuyor.

Esasen bu, Katalan devlerinin yeni oyunculara uymak ve eşya yapmış oldurmak yürekin gelecekteki gelirlerinin kebir bir kısmını sattığı fehvaına geliyordu.

Buna forvet Robert Lewandowski ve forvet Raphinha da dahil.

Bayern Münih’ten Polonyalı uluslararası Lewandowski ve Leeds’ten Brezilyalı Raphinha’nın kanatı esna kulüp, savunma oyuncuları Jules Kounde ve Andreas Christensen ile vasat saha oyuncusu Franck Kessie’yi bile imzaladı.

Bununla bile, Barselona hala La Liga’yı tatmin edecek ve şu anda uymak derunin Barca Studios ticari kolunda önemli bir behre olan dördüncü bir ‘mali kaldıraç’ olarak adlandırılan şeyi etkinleştirmeye çkırmızıışıyor.

Hassaten, uzun süredir hizmet yapan defans oyuncusu Gerard Pique, maaşında kesintiye gitti.

La Liga, bu bileğsorunikliklerin Barcelona’evet yeni oyuncular kaydetmeye kafalamasına izin vereceğine itikatıyor, ancak ligde bunun bir kerede bileğil, bireysel olarak bünyelabileceğine üzerine bir his var.

Barcelona’nın mali çekişmesi, Hollandalı orantı saha oyuncusu Frenkie de Jong’un geleceği mevzusundaki belirsizliğin nedenlerinden biri.

Manchester United, De Jong’u imzalamaya hevesli, Chelsea bile ilgilendiğini rapor ediyor.

Bununla bile, Bile Jong’un bu mevsim yürürlüğe giren Barselona sözleşmesinin yeni baştan gestaltlandırılmasından dolayı milyonlarca ertelenmiş ödeme borcu var.

Barcelona başkanı Joan Laporta , çakerübün Hollanda milli ekibinın allmy.bio kalmasını istediğinde ısrar ediyor.

Laporta, TV3’e verdiği demeçte, “Frenkie de Jong çok birinci sınıf bir Barcelona oyuncusu ve kalmasını istiyoruz” dedi.

“O ve ekipman dostlarıyla bile çok hızlü bir orta sahamız var.

Teklifleri var fakat tığ onun kalmasını istiyoruz ve o da sınırlanmak istiyor.”

Barcelona ayrıca, Nou Camp’ta Alışveriş günkü Pumas’a karşı mevsim öncesi maçından önce yuhalanan defans oyuncusu Samuel Umtiti ve forvet Martin Braithwaite de dahil yetişmek üzere bir paradigma oyuncuyu alma etmeye çaldatmaışıyor.

Laporta, “En yeğin şeyin diğer bir hulliyatmda aldatmak olduğunu anladılar” dedi.

“Sözleşmelerine her saat saygı duyuldu, ancak ileriye yakın bir aşama atmaları gereken mevsim geldi. Bu hafta her ikisini de düzeltmeleri gerekiyor.”

Report this wiki page